Cucakrawa Lyrics

Haha 😀 This super silly Javanese song excites me today ! It’s so funny ^^ , nyanyi bareng yukkk !!!

KUCOBA COBA MELEMPAR MANGGIS
MANGGIS KULEMPAR MANGGA KUDAPAT
KUCOBA COBA MELAMAR GADIS
GADIS KULAMAR JANDA KUDAPAT

IKI PIYE IKI PIYE IKI PIYE
WONG TUWA RABI PERAWAN
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE
AMERGA WEDHI KARO MANUKE

JAMANE JAMANE JAMAN EDAN
WONG TUWA RABI PERAWAN
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE
AMERGA WEDHI KARO MANUKE

MANUKE MANUKE CUCAKRAWA
CUCAKRAWA DAWA BUNTUTE
BUNTUTE SING AKEH WULUNE
YEN DIGOYANG SER SER ADUH ENAKE

Advertisements

8 thoughts on “Cucakrawa Lyrics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s