Inul Mug!

I got my Inul mug, yea !! I’m not a big fan of dangdut, yet I admire Ms Inul’s outstanding stage performance, courage, determination and definitely her sense of entrepreneurship. Her new Inul Vizta karaoke in Lippo Cikarang is awesome! I wished her more successes in the future! We love ya !! ^_^

Advertisements

8 thoughts on “Inul Mug!

  1. renzmania says:

    Souvenir-nya cuma mug ato ada yang lain juga ?

    Ayo segera dapatkan koleksinya di Inul Vista terdekat di kota anda!! ^^

  2. nebulousarion says:

    untuk saat ini mug doang ^^ yep yep ! datanglah ke Inul Vizta Cikarang, 10% diskon plus gratis mug inul cantik !

  3. Pong2 says:

    inul look like some indian celebrity from where im sitting. and u look tired. that kinda face when dah capek tapi pgn senyum coz di depan kamera “,)

  4. nebulousarion says:

    well Inul is a dangduter anyway, and I was tired from all the singing -padahal cuma 1 jam, udah serak hiks +_+

  5. Pong2 says:

    so u sing dangdut disana?? dulu gw pernah pergi 2x karaoke ama kelas yg sekarang, wah serak-nya dah kerasa abis 1 jam. padahal cm nyanyi 2 lagu. turun kebawah alasan mo ngerokok, padahal beli teh botol gk bilang2 lol. terus pas naek pada mau minta tambah 1 jam lg – biar gak terlihat cupu, ya gw ikut2 aja >.<. abis denger erna nyanyi , tiap kali denger lagu mulan-makhluk thn yg plg…. jadi inget suara-nya erna ………….hahahah. i must say this is a class i will miss dan sayang bgt karena gk cukup spend time to get to know everyone. esp dgn @ 😥

  6. nebulousarion says:

    heuehehe i’d like to see ur class’ karaoke-ing… dangdut is the best for karaokeing, so of course. your classmates would be so happy to read your confession ^^.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s